Mecnun Otyakmaz: İnşallah Taraftarımızı Sevindirecek Bir Sonuç Olacağız

Mecnun Otyakmaz, “Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz, ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah taraftarımızı ve milletimizi sevindirecek bir sonuç alacağız.” dedi.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkanımız Mecnun Otyakmaz, ilk karşılaşmaya geriden gelip 2-1 skor ile iyi bir şekilde avantaj elde etiğimizi belirterek, “Ancak rakibimiz şu an ligin ortalarında, çok tehlikeli ve formda bir takım. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz, ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah taraftarımızı ve milletimizi sevindirecek bir sonuç alacağız. İlk olarak hedefimiz bu turu geçtikten sonra da play-offu geçerek gruplara kalmak. Gruplara kalmak çok önemli çünkü maddi açıdan iyi bir kazanç getiriyor. Takımın güçlenmesine sebebiyet veriyor” dedi.

Yeni sezon hakkında da konuşan Başkanımız Otyakmaz, ” Süper Lig’de bu sene çok çetin bir mücadeleye sahne olacak. Takımlar iyi hazırlanıyorlar ve iyi kadrolar kuruyorlar. Biz ilk 5 içinde olmayı sevdik. O yüzden de bu zamana kadar 5-6 kez ilk 5 içerisinde yer aldık. Demir Grup Sivasspor’un alışık olduğu bir yer, o yüzden yine ilk 5’in içerisinde yer almayı arzuluyoruz” diye konuştu.

Herkesi aşı olmaya davet eden Otyakmaz, “Hepimiz aşımızı olduk. Ancak aşılılar girecekse stada sadece kapasitenin biraz artırılması iyi olur. Madem herkes aşılı yarı yarıya veya biraz daha üstüne çıkarılması iyi olur. Ama taraftarımıza özellikleri aşı olmayı tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.