Rıza Çalımbay: Bunu Telafi Edeceğiz

Rıza Çalımbay, “Şansız bir gol yedik. Elimizde maçı kazanabilecek tüm oyuncuları alıp, oyun planı değişikliği ile riske de girdik ama bazen istedikleriniz olmuyor. Bunu telafi etmeye bakacağız.” dedi.

Süper Lig’de 1. hafta maçında sahamızda İH. Konyaspor’u konuk eden Demir Grup Sivasspor’umuz, mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, “Ligin ilk maçına çıktığımız maçta galibiyetle başlamak isterdik. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Zaman zaman iyi oynadık ama istediğimiz olmadı. Gelen takımlar kapanarak oynuyor ve sıkı defans yapıyor. Tabi ki bugün yorgunluk da olabilir. Kimsenin takıma söyleyecek bir şeyi yok. Herkesten önce sezon açıp maçlara başladık. Avrupa kupalarında iyi gidiyoruz sorun yoktu ama oyuncularınız lige konsantre olmakta biraz güçlük yaşayabilir. Bu da maalesef bu sıkıntılara neden olabiliyor. Ben takımımdan memnunum. Bugün cılız da olsa pozisyonlarımız vardı. Şansız bir gol yedik. Elimizde maçı kazanabilecek tüm oyuncuları alıp, oyun planı değişikliği ile riske de girdik ama bazen istedikleriniz olmuyor. Bunu telafi etmeye bakacağız” diye konuştu.

Yoğun bir fikstürün takımımızı beklediğini söyleyen Çalımbay, “İki gün sonra önemli bir maçımız var Kopenhag ile arkasından Trabzon ve maçı ve 2 gün sonra yine Kopenhag maçımız var. Geçen sezon da aynı sıkıntılarla başlamıştık. Diğer oyuncuların gelmesi, takımın maç temposunu kazanması ile bunu telafi edeceğimize inanıyorum. Seyircimizin bugün az olması da bizi etkiledi. Taraftarımızla güzel şeyler yaptık. Girişler konusunda gerekli çalışmalar yapılırsa, taraftarımızla yeniden güzel şeyler yapacağız, güzel başarılar elde edeceğiz” dedi.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.