Fatih Aksoy: İnşallah Böyle Devam Ederiz

Fatih Aksoy, “Bu sene geçen senenin üzerine çıkmamız gerektiğini düşünüyorduk. Bunu da başarmış gözüküyoruz. İnşallah böyle devam ederiz.” dedi.

Başarılı futbolcumuz Fatih Aksoy, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Fatih Aksoy, ligde 2-0 kazandığımız Kasımpaşa karşısında güzel bir galibiyet aldığımızı söyledi.

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın gelmesiyle birlikte böyle bir başarı yakalayacağımızı tahmin ettiğini söyleyen Fatih, “Takımın daha yukarılara hedef koyacağını düşünüyorduk. Hem yönetim, hem taraftarlarımız Rıza hocamızın isminin yukarılara layık olduğunu biliyordu. Bizde takım olarak kamptan beri hem hocamızla hem de aramızda konuşarak, bu sene geçen senenin daha üzerine çıkmamız gerektiğini düşünüyorduk. Bunu da başarmış gözüküyoruz. İnşallah böyle devam ederiz.” diye konuştu.

Performansı hakkında yöneltilen soruları da yanıtlayan Fatih, “Orta saha benim için yeni bir mevki oldu. Rıza hocam Denizlispor maçından önce bana güvendiğini ve yıllar önce de Beşiktaş’ta bu mevki de oynadığını söyledi. Ben de o maçı iyi geçirince özgüvenim arttı. 3 maçtır da daha iyi oynadığımı düşünüyorum o mevki de. Takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Nerede eksik olursa, hocamız nerede oynatırsa beni, hem takıma yardımcı olmaya çalışıyorum, hem de performansımı artırmaya çalışıyorum. Şuan için güzel geçiyor.” dedi.

HABER VİDEOSU

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.