Atko Grup Pendikspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Trendyol 1. Lig’in 4. hafta maçında deplasmanda Atko Grup Pendikspor ile karşılaşacak olan Özbelsan Sivasspor’umuz, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Amed SF maçının ardından bir gün izin yapan takımımız, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Atko Grup Pendikspor maçının ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Takımımız, Kulüp tesislerimizde Teknik Direktörümüz Osman Zeki Korkmaz yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Ardından top koruma çalışması yapan ekibimiz, çift kale maç ve koşu ile günü tamamladı.

Takımımız yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

Atko Grup Pendikspor ile Özbelsan Sivasspor’umuz, 31 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da Pendik Stadyumu’nda karşılaşacak.

Enquire now

Bizi arayın veya aşağıdaki formu doldurun, sizinle iletişime geçelim. İş günlerinde tüm soruları 24 saat içinde yanıtlamaya çalışıyoruz.